Kinek ajánljuk szállásunkat?

Kinek ajánljuk szállásunkat ?

A Pipacs Portát azoknak ajánljuk, akik egy picit szeretnének kiszakadni a jelenből, az okos telefonokkal és ezerféle kütyüvel felgyorsított, cseppet embertelenül pörgőssé vált hétköznapokból. Azokat várjuk akik úgy érzik, hogy szükségük van a csendre, a szép tájra, a madárdalra, régi tárgyak ölelő, mesélő közelségére, akik a mai élet lassan legnagyobb kincsét , magát a szárnyas IDŐT szeretnék magukra,  a párjukra, a családjukra szánni.

A Pipacs Porta ideális szálláshely:

·         egyedül pihenőknek, álmodozóknak, íróknak, elvonulóknak

A Pipacs Porta csendje és nyugalma lehetőséget biztosít az inspiráló magányra. Tudsz és szeretsz egyedül lenni ? A munkádhoz, alkotásod elkészültéhez szükséged lenne egy kis csendes elvonulásra, szemlélődésre, feltöltődésre ? A Pipacs Portán megtalálod mindezt.

·         szerelmeseknek, romantikus hangulatot kereső pároknak

Már sokat voltál wellness szállókban kedveseddel, pároddal és most egy picit más környezetre vágysz ?

Amennyiben igazán meghitt,  pillanatokat szeretnél tölteni szíved választottjával, ide nyugodtan elbújhattok a világ elől, csak a madarak és esetleg a szomszéd cicái fognak „zavarni”.

·         családoknak

Ha gyermekeidnek nemcsak a négycsillagos szállodák csillogó, néha picit személytelen világát szeretnéd megmutatni, ha szívesen  hoznád családját egy környezetbarát, lélegző, múltról regélő házikóba, várunk szeretettel. A szálláshely akkor ideáli,  ha gyermeked, gyermekeid már fel tudnak mászni a létrán és szívesen alszanak a galériaszerűen kialakított  felső szinten.

·        kisebb baráti társaságoknak, munkahelyi közösségeknek, a bor szerelmeseinek

Munkában megfáradt városiak kisebb csoportjának ideális elvonulóhely egy kis összetartás bulira, a boros pince pedig egy hatalmas asztallal mindig kéznél van. A hely adott, a vendégeknek csak a jóízű beszélgetésekről  kell gondoskodni. A környéken több jónevű borospince is akad.

·         lovasoknak, vadászoknak, a vízisportokat kedvelőknek, kerékpárosoknak, természetkedvelőknek

Pákozd településen 3-4 lovarda is működik, ahol bátran hódolhatnak szenvedélyüknek a lovas sport szerelmesei. A környék vadászterületei a szállásról könnyen megközelíthetőek. A Velencei-tó közelsége miatt a vízhez köthető sportolási lehetőségek (vízisí, evezés)  karnyújtásnyira vannak. A tó körüli kerékpárút az év háromnegyedében fantasztikus bringatúrákra csábít. Gyerekekkel is megtehető távok, nehézségi fok. A Dinnyési-Fertőnél madarakat megfigyelő sétákat tehetsz, ha bakancsot húzol, a Velencei-hegységben felkeresheted az Angelika forrást, a Hurka-völgyet és az Ingóköveket."

Szolgáltatások

·         „Isten hozott falatok”

Az érkezőket egy finom falatokat tartalmazó „örülök, hogy itt vagy” kóstolóval várjuk, az étkeket a falu legjobb hentesmesterétől - „A” Misitől - és egy házi sajtokat készítő családtól szerezzük be.

·         lovaglás és vadászat esetén időpont egyeztetés

Erre irányuló igény esetén időpontot egyeztetünk lovaglási lehetőségre a településen működő családias lovardával, illetve vadászidényben – előzetes egyeztetés alapján – lehetséges a környező vadászterületek felkeresése."